Company Events: Advanced Analytics @adidas (engl. Workshop)

Donnerstag, 06. Dezember 2018, 10:30-13:30
KIT, Campus Süd
Geb 30.95
Seminarraum A/B
mit anschließendem Get-together.

Advanced Analytics @adidas

At adidas, we harness the power of data and advanced analytics to drive key performance indicators.

Along with the data analytics teams, we solve some of our biggest business challenges at adidas. The aim is to use big data to help us become the best sports company in the world and building a premium, connected, and personalized experience for our customer.

We are excited to challenge you on a real business problem for adidas to have you experience our world where Sports meets Technology.

Workshop details:

• Work with us on an adidas business problem
  • Propose creative solutions using statistics or machine learning/artificial intelligence

Please bring a laptop with you

Zielgruppe:

Studierende der Informatik, Informationswirtschaft, Mathematik und informatiknaher Studiengänge.

Die Anmeldung für dieses Event ist bis zum 04.12.2018 23:59 Uhr freigeschaltet.

Bitte bringen Sie zu dieser Veranstaltung Ihren Laptop mit.

Abmeldung:

Sollte es Ihnen nicht möglich sein an der Veranstaltung teilzunehmen, möchten wir Sie bitten - aus Fairness gegenüber Ihren Kommiliton*innen auf der Warteliste – uns per E-Mail (tobias dannerbauer9Lom1∂kit edu) abzusagen.

Frau Julia Neer
KIT Career Service - Innovations- und Relationsmanagement (IRM)
Vincenz-Prießnitz-Straße 1
Tel: +49 721 608 - 44169
Fax: +49 721 608 - 44343
E-Mail:julia neerJsq0∂kit edu
Anmeldung
Für diese Veranstaltung ist eine Anmeldung erforderlich. Sie können sich hier online anmelden.