Company Events: Celonis - Process Mining (engl. lecture)

Donnerstag, 15. November 2018, 11:30-15:30
KIT-Campus Süd,
Geb. 50.41 (AVG),
Raum 145/146
mit anschließendem Get-together.

How Celonis Process Mining will transform the enterprise world

Explore the Business World of Process Mining

• How does Big Data work in reality?
  • How will the Intelligent Business Cloud powered by Celonis fundamentally change the way companies work?
  • What are the various challenges Data Scientists at Celonis have to face in their everyday work?

In this workshop, we will analyze a real customer's Purchase-to-Pay process using our innovative Celonis Process Mining Software and create a business case for the customer's CEO. Together with a Celonis Data Scientist, we will discuss about which other "soft factors" are crucial to implement a game-changing Big Data Software.

In order to participate in the workshop, please bring your laptop.

Zielgruppe:

Studierende der Mathematik, Physik, Technomathematik, Wirtschaftsmathematik, Informationswirtschaft, Technische VWL, Wirtschaftsingenieurwesen.

Die Anmeldung für dieses Event ist bis zum 13.11.2018 23:59 Uhr freigeschaltet.

Bitte bringen Sie zu dieser Veranstaltung Ihren Laptop mit.

Abmeldung:

Sollte es Ihnen nicht möglich sein an der Veranstaltung teilzunehmen, möchten wir Sie bitten - aus Fairness gegenüber Ihren Kommiliton*innen auf der Warteliste – uns per E-Mail (lukas wipf9Vrb0∂kit edu) abzusagen.

Celonis SE
Christina Kirschning
KIT Career Service - Innovations- und Relationsmanagement (IRM)
Vincenz-Prießnitz-Straße 1
Tel: +49 721 608 – 45463
E-Mail:christina kirschningMpt3∂kit edu
Anmeldung
Für diese Veranstaltung ist eine Anmeldung erforderlich. Sie können sich hier online anmelden.